Vita spår
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Vita spår

Under en kall vinternatt hittas en kvinna död på ett x2000-tåg som stannat på centralstationen i Norrköping. Den unga kvinnas fingrar är alldeles blodiga och från hennes mun kommer det ett vitt skum som droppar ner på tåggolvet. Det visar sig att den mördade inte reste själv. En del av passagerarna sa att kvinnan reste tillsammans med en väninna, som nu är spårlöst borta. Frågorna hopar sig, Vvilka är dessa kvinnor? Och vad har hänt dem?

Åklagare Jana Berzelius kopplas in i mordfallet och hon upptäcker snart att fallet verkar bli mer personligt än vad hon vill erkänna. Än en gång ställs Jana öga mot öga mot sitt mörka förflutna. Mia Bolander och Henrik Levin följer ett spår som leder till en misstänkt i Janas närhet, en man som Berzelius helst vill förtränga då han vet åtskilligt om henne som ingen annan bör veta. Därför måste Jana själv hitta mördaren för att skydda sig själv.

Om Emelie Schepp

Emelie Schepp föddes 1979 i Motala och är en känd svensk kriminalförfattare. Böckerna utspelar sig i Norrköping där Emelie bodde i många år. Tidigare jobbade hon inom reklambranschen som projektledare, men numera författar hon böcker på heltid. Vita spår är andra boken som handlar om Jana Berzelius, men den har efterföljts av ytterligare tre kriminalromaner. Eftersom böckerna är populära bland läsare har det nu börjat arrangeras deckarvandringar i Norrköping så att du kan följa med i böckernas miljöer.

Lyssna på Vita spår gratis

Nu kan du lyssna på ljudboksversionen av Vita spår via onlinetjänsterna Nextory och BookBeat helt gratis under begränsad tidsperiod. Du kan följa Jana Brezelius öde och hennes jakt på mördaren i 11 timmar och 47 minuter. Har du svårt att sova eller har tid över är det enkelt att plocka fram ljudboken och börja lyssna. Ladda gärna ner de tillhörande apparna för bästa möjliga upplevelse. Väljer du att fortsätta prenumerationen gäller den utan bindningstid.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat