Traktorn som så gärna ville somna
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Traktorn som så gärna ville somna

Hjälp ditt barn att komma till ro för natten med boken Traktorn som så gärna ville somna av Carl-Johan Forssén Ehrlin. Boken är den tredje i en serie som tagit hela världen med storm tack vare sin speciella och unika berättarteknik. Den röda lilla traktorn Alex är berättelsens huvudkaraktär och tar med dig som lyssnar på en lugn åktur till landet. Där får du träffa hans vänner Gäspande Moroten och Lättsövda Leon.

På landet bor också de lättsövda äpplena och självklart får du även träffa på dessa. Bokens upplägg syftar till att varva ner dina barn inför nattning eller en sovstund på dagen. Författaren Carl-Johan Forssén Ehrlin gav ut sin första bok år 2010, men det var året efter som han gjorde succé över hela världen och blev internationell känd genom barnboken Kaninen som så gärna ville somna. Genom ett nytt berättargrepp har han hjälpt miljontals barn att somna lättare.

Gav aldrig upp sin idé

Carl-Johan Forssén Ehrlin hade länge haft en idé till en annorlunda barnbok där syftet var att få barn att somna snabbare och lättare på kvällen. Han trodde stenhårt på sin bok, men det gjorde inte förlagen som gång på gång refuserade hans berättelse. Då tog han själv tag i saken och gav ut boken på eget förlag. Idag har både föregångarna och Traktorn som så gärna ville somna toppat försäljningslistorna både i Sverige och utlandet.

Lyssna på Traktorn som så gärna ville somna gratis

Om ditt barn har svårt att komma till ro på kvällen eller vid dagens sovstund kan du nu lyssna gratis på Traktorn som inte ville somna av Carl-Johan Forssén Ehrlin via BookBeat och Nextory Tjänsterna erbjuder en kostnadsfri provperiod på 14 dagar utan bindningstid. Du har möjlighet att lyssna var du vill och från valfri enhet. Uppläsningstiden är 1 timme och 19 minuter och bokens båda inläsare är Lars-Lisa Andersson samt Gabriella Mellergårdh.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat