Störst av allt
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Störst av allt

För fem tonåringar och en lärare som har allt annat än onda avsikter slutar dagen i katastrof, morgonen då en skolskjutning äger rum på Djursholms allmänna gymnasium. Två stora svarta väskor, ett gevär, en galen pojkvän vid namn Sebastian och ett befolkat klassrum. Flera skott avlossas och på det vita klassrumsgolvet syns blod, skrik dånar genom de ihåliga väggarna och de oskyldiga offren faller till marken. Huvudpersonen Maja, som blir den ena av två överlevande, ska nu nio månader senare ställas inför rätta.

Det är inte ofta som personer från olika samhällsklasserna behöver korsa varandras vägar, förutom i Djursholms allmänna gymnasium. Några tonåringar som vägarna korsas för går på just detta gymnasium, där Maja och Sebastian är i fokus. Maja råkade stöta på Sebastian en sen kväll utanför en nattklubb, på väg till sitt jobb. Deras blickar möttes och hon förstod direkt att detta inte skulle bli som vilken sommar som helst, allt tack vare Sebastian.

En stenhård rättegångsthriller

Ljudboken Störst av allt är inte bara en historia om olika samhällsklasser, oroliga familjerelationer och kärlek - det är också en ren och skär rättegångsthriller. Det är en rysande mordberättelse som påvisar hur fel det kan gå för två unga människor, där ingen i deras närhet kunde ana eller misstänka någonting. Störst av allt en dramatisk kriminalroman med hög igenkänningsfaktor bland unga människor som väcker stora funderingar kring sociala koder, rasism, straff och försoning.

Lyssna på Störst av allt gratis

Störst av allt släpptes år 2016 då den också vann pris för årets "Bästa svenska kriminalroman 2016". Samma år släpptes även ljudboksvarianten som uppläses av Lo Kauppi. Boken är 353 sidor lång och som ljudbok innebär detta totalt 13 timmar och 2 minuter av lyssning. Låter detta som en bok för dig? Då kan du som ny medlem lyssna på den hos både Nextory och BookBeat helt gratis under en viss tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat