Stjärnfall
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Stjärnfall

Boken Stjärnfall är uppföljare till Stjärnklart av författaren Lars Wilderäng och minst lika spännande som föregångaren. Stjärnfall utspelar sig tio år efter Stjärnklart och de överlevande från civilisationens fall har börjat vänja sig vid sin nya tillvaro. All elektronik slogs ut genom ett högteknologiskt angrepp som ledde till att all ström försvann. Angreppet mot samhället visar sig dock bara vara början på ett ännu större hot för mänskligheten och frågan är vem man kan lita på.

De välkända karaktärerna från första boken återkommer även i Stjärnfall. Jocke är tillbaka i Sverige efter ett militäruppdrag i Mellanöstern. Han hoppas kunna ta det lugnt och slappna av efter hemkomsten. Filip Stenvik lever under beskydd, men oroar sig ändå för nya angrepp. Den unga Maximilian har vuxit upp och försöker bryta sig loss från sitt föräldrahem. Samtidigt samlar Bohusläns landshövding sina närmaste medarbetare på Carlstens fästning för att planera mot en angripare de inte känner till.

Fylld av action

Stjärnfall är fylld av action, intriger, planer och rädsla. Kan det vara så att fienden kanske finns mitt bland dem och är en person mycket närmare än någon kan tro? Böckerna av Lars Wilderäng har minst sagt blivit populära och produktionsbolaget Bob Film har köpt film- och tv-rättigheterna. Lars Wilderäng säger att hans böcker är inspirerade av Justin Cronins Flickan från ingenstans och av Nivens/Pournelles Lucifer’s Hammer. Wilderäng vill att du som läsare aldrig ska känna dig säker på en karaktär.

Lyssna på Stjärnfall som ljudbok gratis

Passa på att lyssna på ljudboken Stjärnfall av Lars Wilderäng gratis under begränsad tid hos Nextory och BookBeat. Du kan även lyssna på tiotusentals andra ljudböcker på din dator, surfplatta eller telefon. Både Nextory och BookBeat har kostnadsfria appar till Andriod och iOS. Stjärnfall är en av få svenska böcker i genren och den har blivit hyllad av läsare och kritiker. Inläsare är Johan Holmberg och lyssningstiden är 13 timmar och 14 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat