Sockerbomben 3.0
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Sockerbomben 3.0

Den första upplagan av Sockerbomben släpptes år 2004 och kom som en chock för alla läsare. Kan socker vara ett beroende? Kan man verkligen vara sockerkänslig? Det hade aldrig pratats tidigare om att socker var skadligt, åtminstone inte i samma utsträckning som alkohol eller nikotin. Idag ser scenariot helt annorlunda ut. Sockerbomben har släppts på fem olika språk och i dryga 70 000 exemplar. Därför är denna bok, Sockerbomben 3.0 en perfekt tredje uppföljare för personer som är nyfikna på konceptet.

I Sockerbomben 3.0, som både finns som e-bok och ljudbok, kommer du att få lära dig allt om sockerberoende. Du får kunskap om vad ett sockerberoende är, hur det väcks till liv samt hur det behandlas - allt enkelt presenterat. Du kommer även att kunna se vilken grupp du, dina anhöriga och människor i din omgivning tillhör och därefter lära dig steg för steg hur du ska gå till väga för att slippa sockersuget och uppnå en hälsosam livsstil.

Författarna bakom Sockerbomben 3.0

Bitten Jonsson och Pia Nordström är de kvinnor som skrivit alla böcker i serien Sockerbomben. Bitten Jonsson är legitimerad sjuksköterska samt utbildad i USA om beroenden. Hon är Sveriges främsta specialist när det kommer till sockerberoende och med sina 20 års erfarenhet i branschen är hon en mycket efterfrågad föreläsare inom ämnet. Pia Nordström är en journalist som tidigare arbetat på bland annat Expressen. Även hon är inriktad på medicin, mat och hälsa.

Lyssna på Sockerbomben 3.0 gratis

Ljudboken Sockerbomben 3.0 gavs ut år 2016 och har sedan dess varit en riktig ögonöppnare för många människor, inte minst de naiva som inte förstått allvaret i ett sockerberoende. Boken, likaså författarna, har varit starkt efterfrågade till föreläsningar då detta är ett ämne som folk är nyfikna på och vill lära sig mer om. Vill du också veta mer? Passa på att lyssna på ljudboksversionen av Sockerbomben 3.0 helt gratis hos någon av streamingtjänsterna Nextory eller BookBeat under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat