Snabba Cash
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Snabba Cash

I Stockholms innerstad glider Johan “JW” Westlund runt mellan dyra nattklubbar och fester, och ger ifrån sig alla tecken på att vara en rik stekare hemma på Stureplan. I själva verket kör han svarttaxi för att ha råd med sina dyra lyxvanor, samtidigt som han studerar ekonomi i hopp om att någon dag kunna uppleva ekonomisk frihet. När mannen som JW hyr sin taxibil från erbjuder honom ett jobb att kränga kokain är löftet om snabba pengar oemotståndligt.

JW lär sig snabbt att manövrera Stockholms undre värld, och i takt med att hans kokainförsäljning ökar växer hans drömmar om mera pengar och lyx. JW:s partner, Abdulkarim, har hört talas om en man som nyss rymt från Österåkersanstalten, Jorge Salinas Barrio, som har all kunskap om kokainbranschen. JW ger sig ut för att finna och rekrytera Jorge, utan att veta om att en jugoslavisk torped också är på jakt efter mannen.

Om Jens Lapidus

Snabba Cash är författaren Jens Lapidus första roman och utan tvekan hans mest igenkännliga succé. Snabba cash är en av Sveriges mest sålda böcker och anses ha gjort mycket för att återuppliva svenska kriminaldeckare. Lapidus själv kallar sin genre för “Stockholm Noir”. Boken har filmatiserats av produktionsbolaget Tre Vänner och släpptes den 15 januari 2010 med Joel Kinnaman i huvudrollen som JW. Lapidus har sedan dess följt Snabba Cash med flera böcker i samma genre.

Lyssna på Snabba Cash gratis

Ge dig in i Stockholms undre värld med JW och se den mörka sidan av organiserad brottslighet och våld. På Nextory och BookBeat kan du redan nu lyssna på ljudboken helt gratis under en begränsad tid. Uppläsaren av boken är Morgan Alling och hela lyssnarupplevelsen kommer att ta dig på en 15 timmar och 56 minuter lång spänningsresa från Östermalms glassiga salonger till den kriminella undre världen. Om du någonsin varit nyfiken på denna bästsäljare är det här det perfekta tillfället.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat