Sapiens
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Sapiens

Historieprofessor Yuval Noah Hariris bok Sapiens fick stort genomslag när den publicerades. Boken uppmärksammades världen över för sin träffsäkra och eleganta förmåga att beskriva homo sapiens, människan, genom årens gång. Ljudboken tar lyssnaren på en resa från den tid då homo sapiens tog sina första stapplande steg på jordytan till idag då vi är den överlägset mäktigaste varelsen på vår planet. Hur kom det sig att just människan lyckades så bra?

Med sitt eleganta sätt att skriva lyfter Hariri upp frågor kring människans sätt att ta sig fram genom årens gång och hur vi tack vare vår komplexa tankeförmåga valt att leva våra liv. Varför tror en majoritet av världens mänskliga befolkning på Gud? Hur kommer det sig att pengar är ett accepterat system? Vad får oss att jaga lycka? Frågorna är både stora och svåra, men Hariri lyckas diskutera dem på ett briljant och underhållande sätt.

En internationell bästsäljare

Sapiens blev snabbt en internationell bästsäljare. Bokens provokativa förhållningssätt till vår syn på människan är både kittlande, humoristisk och lärorik vilket gör den till en storartad lyssnarupplevelse. Efter att ha tagit sin doktorsexamen vid University of Oxford verkar Yuval Noah Hariri för närvarande vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. Förutom Sapiens har han publicerat andra böcker och artiklar och han har också blivit vida uppmärksammad för sina föreläsningar som filmas och publiceras på Youtube.

Lyssna på Sapiens gratis

Just nu har du möjlighet att lyssna på professor Yuval Noah Hariris uppskattade ljudbok Sapiens helt gratis via Nextory och BookBeat under en begränsad tidsperiod. På bara ett par minuter kan du ladda ned apparna och skapa ett konto för att ta del av Sapiens. Självklart kan du även njuta av en mängd andra ljudböcker. Uppläsare av den svenska versionen av Sapiens är Rolf Wrangnert och ljudbokens totala speltid är 20 timmar och 23 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat