Mikael Persbrandt : Så som jag minns det
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Så som jag minns det

Mikael Persbrandt har varit omskriven på löpsedlarna i Sverige ett stort antal gånger och hans liv har varit turbulent genom åren. I Så som jag minns det får du höra hans historia från barndomen fram till nutid och det är en mycket utlämnande historia. Från att ha vuxit upp med en ensamstående mamma i förorten till att bli mannen i rampljuset har Persbrandt gått igenom mycket och livet har kantats av missbruk.

Mikael Persbrandt har blivit Gunvald hos folket sedan Beck-filmernas stora framgångar, men i Så som jag minns det får du en helt annan bild av personen bakom rollen. Du får lära dig mycket om Persbrandt som du troligen inte visste någonting om innan du läste biografin. Du kommer lyssna intensivt på ljudboken och lära känna en helt annan sida av mannen Mikael Persbrandt och få en djupare förklaring till allt som skrivits om honom.

Mikael Persbrandt är uppläsare

Det som gör ljudboken Så som jag minns det extra bra är det faktum att Mikael Persbrandt själv agerar uppläsare. Du får alltså höra hans historia med hans egna röst och inlevelse, vilket ger ett helt annat djup till historien. Mikael Persbrandts karriär har till större delen varit inom teatern och han vet precis hur han ska läsa upp boken för att fånga lyssnarens intresse. Dimensionen av ljudboken blir så mycket bättre när författaren är uppläsare.

Lyssna på Så som jag minns det gratis

Under en begränsad tid kan du lyssna på Så som jag minns det gratis både hos Nextory och Bookbeat. Du kan alltså helt kostnadsfritt ta del av Persbrandts historia och lyssna på hans röst i 14 timmar och 10 minuter. Lyssna när du pendlar, när du är ute på en promenad eller när du ligger och kopplar av i hängmattan. Ljudböcker passar dig som inte har tid eller lust att läsa en riktig bok.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat