Prio ett
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Prio ett

Prio ett är den tredje delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius. Det har återigen skett ett brott i Norrköping och denna gång är det en kvinna vars kropp är illa däran, men hon lever. Ambulanssjuksköterskan Philip Engström är förste man på plats i lägenheten och gör allt i sin makt för att hålla liv i kvinnan. Samtidigt hittas ytterligare en skadad person. Philip inser en obehaglig sanning som tar honom tillbaka i tiden.

Du som lyssnare får än en gång träffa förundersökningsledare och åklagare Jana Berzelius som blir ytterst ansvarig för att lösa fallen. Till sin hjälp har hon kriminalkommissarie Henrik Levin och inspektören Mia Bolander. Jana och poliserna är fast beslutna att ta reda på vad som har hänt. Snart börjar Jana se ett obehagligt mönster mellan de båda överfallen. Det som från början verkade ha varit enstaka vansinnesdåd verkar i själva verket bara vara delar av något mycket större och omfattande.

Undersökningsarbete och privatliv

Boken är en spännande deckare där allt fler ledtrådar tar Jana närmare upplösningen. Samtidigt som hon försöker knäcka fallet bollar hon sitt privatliv. Hon söks upp av en tidigare bekant som tvingar henne att beträda en gräns långt utanför vad som är lagligt. Du som läst de tidigare böckerna om Jana har fått lära känna hennes bakgrund. Från barndomen som hon tvingades möta igen genom ett fall i del ett vidare till hennes dunkla förflutna i del två.

Lyssna på Prio ett gratis

Via BookBeat och Nextory får du nu chansen att lyssna på Prio ett av Emelie Schepp helt gratis. Båda tjänsterna erbjuder dig att prova tjänsten kostnadsfritt under en tidsbegränsad period, helt utan bindningstid. Hör på boken på valfri enhet, så som dator eller mobil. Ladda gärna ner tjänsternas appar till Android eller iOS om du föredrar att lyssna från din surfplatta eller telefon. Uppläsare är den omtyckta Katarina Ewerlöf och lyssningstiden är 12 timmar och 31 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat