Pojken som kallades det
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Pojken som kallades det

Pojken som kallades det är en hemsk historia och att den är sann gör det hela ännu värre. Den handlar om pojken Dave som blir både psykiskt och fysiskt misshandlad av sin mamma, samtidigt som hon behandlar hans bröder bra. Han får sova i källaren, får knappt någon mat och tvingas göra en stor mängd hushållssysslor. Det här är den första boken i en serie om tre om Daves barndom och den är mycket gripande.

Situationen blir värre och värre och när pappan lämnar familjen har Dave inget stöd från någon. Misshandeln av pojken börjar när han endast är fyra år gammal och fortgår i flera år utan att någon märker det. Han ger dock inte upp, utan behåller sitt mod och sin inre styrka och låter inte modern vinna. Det här är en bok som berör och som visar hur hemskt livet kan vara, men att det viktiga är styrkan i att inte ge upp.

Om Dave Pelzer

Dave Pelzer är mannen som skrivit sin biografi som blivit läst av miljontals människor världen över. Hans biografi blev i själva verket en trilogi där Pojken som kallades det är den första delen. Nuförtiden föreläser Pelzer bland annat om barnmisshandel och familjer som befinner sig i kris, och han har fått ta emot ett flertal priser genom åren. Han är en inspiration för många och när du lyssnar på boken kommer du finna det ofattbart att historien är sann.

Lyssna på Pojken som kallades det gratis

Pojken som kallades det finns som ljudbok och du kan lyssna på den både hos BookBeat och Nextory helt gratis under en begränsad tid. Uppläsare är Hannes Meidal, en svensk skådespelare som bland annat uppträder mycket på Dramaten. Ljudboken är 3 timmar och 59 minuter lång och det är en berättelse utan dess like som inte kommer att lämna någon oberörd. Passa på att lyssna kostnadsfritt på Pojken som kallades det redan idag.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat