Omgiven av psykopater
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Omgiven av psykopater

Omgiven av psykopater är uppföljaren till Thomas Eriksons tidigare succé - Omgiven av idioter. Nu finns den även inläst på ljudbok som du kan lyssna på gratis. Du har säkert mött psykopater innan, men inte varit medveten om det. Psykopater är karismatiska, hjälpsamma, charmiga människor och har alltid komplimanger i beredskap, vilket får dig att må bra. Du tror helt enkelt på vad du hör, även om det låter falskt, eftersom det känns bra. Precis som med allt annat att när något verkar vara för bra för att vara sant, så är det troligen det också.

Thomas skriver med glimten i ögat och på ett populärvetenskapligt vis avslöjar han hur psykopater utnyttjar dina svagheter så mycket som möjligt. Erikson berättar även om vilken personlighetstyp du är - grön, gul, röd eller blå - enligt DISA-systemet. Det gör att du får reda på hur du själv funkar, vilket gör det enklare för dig att veta när en psykopat försöker manipulera dig. Psykopater finns runt om dig och de är betydligt fler än du tror.

Om Thomas Erikson

Thomas Erikson är författare, föreläsare, ledarskapscoach och en skicklig beteendevetare. Han hjälper dig att urskilja vilka av de i din omgivning som är idioter, latmaskar psykopater och dåliga chefer. Erikson tillhanda håller de verktyg och hjälpmedel som kan hjälpa dig att bemöta dessa människor och kommunicera med dem på ett bra sätt. Tack vare Thomas bakgrund och den erfarenhet han fått av att skriva sina kriminalromaner har han stor kunskap inom området.

Lyssna på Omgiven av psykopater, gratis

Känner du dig omringad av psykopater och vill ha tips på hur du handskas med dem? Har du svårt att sova eller tid över kan du passa på att lyssna på ljudboken Omgiven av psykopater av Thomas Erikson. Boken finns både hos Nextory och BookBeat som tillåter dig att lyssna på ljudboken gratis under begränsad tidsperiod. Boken är 8 timmar och 39 minuter lång och inläst av Mattias Linderoth. Att lyssna på en ljudbok har många fördelar och den är smidigt att plocka fram när du känner för att förkovra dig. Ladda ner den kostnadsfria appen och börja lyssna redan idag!

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat