Omgiven av idioter
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Omgiven av idioter

Har du efter ett möte känt dig förvirrad och inte riktigt förstått hur de övriga mötesdeltagarna tänker? Det jobbigaste är när vissa personer inte tycks förstå vad du menar, oavsett hur tydlig du än är. Kan det verkligen vara så att du hela tiden är omringad av idioter? Hela situationen kan kännas som ett mysterium. I boken Omgiven av idioter bjuder författaren Thomas Erikson på ett radband av aha-upplevelser, och en och annan åh nej-upplevelse. I slutändan kommer du hur som helst känna dig upplyst.

Omgiven av idioter är en bok som på ett underhållande och konkret sätt beskriver metoder du kan använda dig av för att förbättra din kommunikation med olika personlighetstyper. Genom vetenskaplig forskning och vardagliga möten med människor får du konkreta hjälpmedel som kan hjälpa dig att förstå personer i din omgivning ännu bättre. De flesta konflikter beror oftast på dålig kommunikation och i denna bok kan du få nyckeln för att lösa problemet.

Om Thomas Erikson

Thomas Erikson föddes 1965 i Örnsköldsvik och är inte bara författare, utan också föreläsare, ledarskapscoach och beteendevetare. Tidigare har Thomas skrivit kriminalromaner med Alex King i huvudrollen. Alex är beteendevetare och blir indragen i polisutredningar, då han analyserar de misstänkta genom att använda olika färger. Just dessa färger bygger på Marstons egna DISC- eller DISA-metoden som också kallas för fyrfärgsmetoden. Detta väckte intresse hos läsarna och därför skrev Eriksson Omgiven av idioter, som snabbt blev en succé.

Lyssna på Omgiven av idioter gratis

Hos Nextory och BookBeat kan du lyssna på Omgiven av idioter gratis under begränsad tidsperiod. Det är Mattias Linderoth som läser upp boken och uppspelningstiden ligger på 8 timmar och 53 minuter. Att lyssna på en ljudbok är praktiskt eftersom du alltid kan ha med den vart som helst i din mobiltelefon eller surfplatta. Lyssna när du känner för det - på promenaden eller på stranden. Omgiven av idioter kommer med all säkerhet få dig att förstå din omgivning på ett bättre sätt.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat