Omgiven av dåliga chefer
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Omgiven av dåliga chefer

Det finns gott om dåliga chefer och i boken Omgiven av dåliga chefer av Thomas Erikson får du verktyg och hjälpmedel för att handskas med dem. När ditt barn beter sig illa kan du alltid förändra din barnuppfostran. Har du en bekant som är skitstövel kan du bara resa dig och gå. Skulle däremot en chef behandla dig orättvist och ha alldeles för höga krav är det inte lika enkelt längre att veta vad du ska göra.

Du har säkert mött chefer som inte varit riktigt på samma nivå som du eller har haft turen att slippa ha chefer från helvetet, men ändå fått överraskningar som varit obehagliga. Det kan vara så att chefen och du har olika personligheter och funkar på olika sätt. Du tror att chefen är ett hopplöst fall, men så behöver det inte vara utan det finns lösningar. I boken får du på ett underhållande och lättsamt sätt reda hur du kan påverka människors beteende.

Om Thomas Erikson

Thomas Erikson är förutom en skicklig författare också en föreläsare som uppskattas av åhörarna runt om i Europa. På hans föreläsningar använder Thomas sina böcker Omgiven av... och temat för föreläsningarna är kommunikation. Erikson mål är att åhörarna ska klara av utmaningen och kunna nå fram till sina chefer, partners och människor i största allmänhet på ett effektfullt sätt. Thomas är också en ledarskapscoach och hjälper många företagsledare att bli bättre chefer.

Lyssna på Omgiven av dåliga chefer gratis

Passa på att lyssna på ljudboken Omgiven av dåliga chefer skriven av Thomas Eriksson hos Nextory eller BookBeat gratis under en begränsad tidsperiod. Det tar endast fem timmar för dig att lyssna genom hela boken, vilket kan vara välinvesterad tid för att sålla bort dåliga chefer som du möter på arbetsmarknaden. Boken läses upp av Mattias Linderoth och speltiden är 8 timmar och 53 minuter. Skapa ett konto idag och börja lyssna!

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat