Om oss

Ljudböcker.net är sajten för alla som älskar ljudböcker. Vi startade sajten för att möta den stora efterfrågan på kunskap om ljudböcker som uppstått i spåren av de många ljudboksappar som startats de senaste åren.

På ljudböcker.net hittar du recensioner av alla de svenska ljudboksapparna. Vi har även recenserat de största och mest kända internationella apparna som finns på marknaden idag. Allt för att du som konsument ska kunna göra ett informerat och korrekt val.

Om du inte riktigt vet vad du ska lyssna på kan du även kolla in vår stora sektion om boktips. Här finns det ljudböcker i en rad olika kategorier. Förhoppningsvis kan du hitta något som passar dig i smaken.

Så fungerar Ljudböcker.net

Ljudböcker.net tjänar pengar på så kallade affiliate-länkar. Det betyder att när någon går via ljudböcker.net till en app så kan det hända att vi får en summa pengar för varje användare som signar upp sig på appen. Observera att det inte gäller för alla appar. Här är de appar vi har aktiva samarbeten med idag:

Vi vill framhålla att ingen app kan betala så de får ett bättre betyg eller mer fördelaktigt omdöme i sin recension. Alla recensioner är skrivna av personer utan vetskap om vilka appar vi har aktiva samarbeten med. Du kan därför lita på att den information som ges i recensionerna inte är skriven i syfte att marknadsföra en viss app för en annan. Det viktigaste för oss är att du har förtroende för den information som du hittar här - inte att maximera intäkterna genom att vinkla informationen till vår fördel.

De appar vi har samarbeten med får dock bättre synlighet på webbplatsen. Detta genom att deras logotyper syns mer framträdande och att de syns exklusivt på specifika boktitlars sidor.

Vi hoppas att du gillar sajten och blir en återkommande besökare!