Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet
Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat

Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet

Lisa Jonsson, eller Misslisibell som hon främst är känd som, har alltid varit en glad, sprallig och social tjej. Hon har alltid haft en stark kärlek till hästar, smink och att spela in Youtube-videos. Livet bakom kameran har dock inte alltid varit så lätt, det har snarare varit ett rent helvete. I takt med att hon blev allt mer populär på Youtube, desto mer förvärrades saker utanför sociala medier, främst i skolan.

Lisa började med lägga upp videos på den sociala kanalen Youtube när hon var nio år gammal. Hon började med att visa upp smink i olika färger och former, för att senare dela med sig av större delar av allt som rörde hennes liv. Hon var utåtriktad, nyfiken på nya saker och väldigt glad, tills högstadiet då allt förändrades. En dag vände hennes vänner henne ryggen och under hela hennes högstadieperiod blev utfrysning, skitsnack, mobbning och näthat hennes vardag.

Bokens innehåll

"Av någon anledning så har folk alltid haft svårt för mig", berättar Lisa i sin gripande ljudbok om hur hon tog sig genom högstadiet. Mobbningen under högstadiet gick så långt att Lisa indirekt tvingades byta skola. Trots detta var det samma vardag med utfrysning och utanförskap. I Ni vann aldrig delar Lisa med sig av sina erfarenheter, vad mobbningen lett till för konsekvenser, om psykisk ohälsa och näthat samt vart man ska vända sig om man själv eller någon man känner är utsatt.

Lyssna på Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet gratis

Ljudboken Ni vann aldrig: Så tog jag mig levande genom högstadiet släpptes under 2018 och har redan blivit en stor framgång där den hjälpt många utsatta ungdomar som befinner sig i liknande situationer. Lisa Jonsson är själv inläsare av den 2 timmar och 37 minuter långa ljudboken. Om du vill lyssna på denna ljudbok kan du som ny användare göra detta helt gratis hos ljudbokstjänsterna Nextory och Bookbeat under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat