Munken som sålde sin Ferrari
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Munken som sålde sin Ferrari

Munken som sålde sin ferrari handlar om en stjärnadvokat vid namn Julian Mantle. Julian jobbar hårt och får betala priset för detta när han råkar ut för en hjärtinfarkt under en förhandling i rättssalen. Vi spolar fram tiden tre år. Nu är han tillbaka och vid liv, men denna gången helt förändrad. Tidigare var han utarbetad och såg ut som 70 år trots att han bara var 53. Nu är han tre år äldre, men ser mycket yngre ut. Vad ligger bakom förändringen?

Julian har under de senaste åren befunnit sig i en liten by i Himalaya tillsammans med "the Sagers of Sivana". Detta är en grupp människor bestående av visa män och kvinnor som vet hemligheten till ett mer upplyst, lyckligt och framgångsrikt liv. Under en natt kommer han sedan att berätta om det nya liv han idag lever och om vilka nycklarna är för ett mer lyckligt och upplyst liv för sin kollega och vän John.

Lovordad och populär bok

Munken som sålde sin ferrari är en underhållande och fängslande berättelse om en person som både gör en yttre och inre resa. Författaren låter den österländska mystiken möta det framgångsfokus som vi är vana vid i västvärlden. Boken har givits ut i över 30 länder och sålts i över 15 miljoner exemplar världen över. Den har blivit hyllad av bland annat Paolo Coelho, som både romanläsning och en bok som faktiskt lär dig som läsare om hur du kan förändra ditt liv.

Lyssna på Munken som sålde sin ferrari gratis

Munken som sålde sin ferrari finns både som riktig bok och som ljudbok, varav det senare alternativet är att föredra om du har lite tid över. Om du vill lyssna på boken har du just nu ett guldläge. Du kan nämligen testa någon av ljudbokstjänsterna Nextory eller BookBeat och lyssna obegränsat på deras utbud av ljudböcker helt gratis under en begränsad tidsperiod. Ljudboken läses upp av Stefan Sauk och har en speltid på sex och en halv timme.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat