Med varje andetag
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Med varje andetag

Med varje andetag handlar om sjuksystern Hope som brottas med känslor kring sin pappas sjukdom ALS och ett förhållande med sin pojkvän som inte alltid är som hon önskar. För att få lite lugn i sin turbulenta vardag åker hon ut till sin familjestuga, men istället ökar problemen då hon möter Tru Wallis och snart finner sig djupt förälskad. De är från två olika delar av världen med två olika framtidsplaner, trots det vill de inget annat än vara tillsammans.

Nicholas Spark har haft 11 bästsäljare på första plats på New York Times Bestsellers och flera av hans böcker har blivit filmatiserade. Några av dessa är The Notebook, A Walk to Remember och The Best of Me. Precis som böckerna har även filmerna presterat bra både hos fans och recensenter. På grund av hans framgångar i både litteratur och film har Nicholas Spark blivit ett känt namn när det kommer till vackra, men enkla, kärleksberättelser.

Om författaren

Nicholas Sparks är en amerikansk författare som startade sin karriär vid 19 år, då hans mamma föreslog skrivandet när Sparks kommenterade att han hade tråkigt. Han älskade att läsa böcker, men hade tidigare aldrig föreställt sig skriva dem. Den första boken som han fick publicerad var The Notebook som anses vara en av de bästa kärleksromanerna som någonsin skrivits. Sparks noveller följer oftast mallen av romantiska möten med en tragisk vändning som berör djupt.

Lyssna på Med varje andetag gratis

Med varje andetag av Nicholas Sparks finns att lyssna på gratis under begränsad tidsperiod hos ljudbokstjänsterna Nextory och Bookbeat. Uppläst av Viktoria Flodsträm är speltiden 9 timmar och 39 minuter. Helt kostnadsfritt kan du få uppleva Sparks kärleksroman och ta del av Hope och Trus romantiska resa. Kommer de välja ansvar före kärleken, eller finns det möjlighet för detta förutbestämda möte att bli till något mer och djupare som de båda verkar önskar?

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat