Livet efter dig
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Livet efter dig

Lou Clark och Will Traynor är varandras motsatser. Lou bor fortfarande hemma där hon försörjer sina föräldrar med sin minimilön från kaféet hon jobbar på. Hon har inga högre ambitioner utanför staden hon bott i hela sitt liv och är en mycket enkel tjej. Will var en framgångsrik affärsman med atletisk bakgrund, hade ett toppjobb i London och en snygg flickvän. Fram tills den dagen hela Wills liv togs ifrån honom i en motorcykelolycka.

Lou förlorar sitt jobb på kaféet då det går i konkurs och med hennes få kvalifikationer är det svårt för henne att hitta ett nytt arbete. Hon besöker arbetsförmedlingen och blir erbjuden ett jobb åt Will som sällskapsdam. Eftersom hon är i stort behov av ett nytt jobb kan hon inte göra annat än att tacka ja till erbjudandet. Hon har ingen aning om hur hon ska kunna hantera denna dystra, oförskämda och nedstämda man som hon blivit anställd att ta hand om.

En resa de sent skulle glömma

Will har bestämt sig. Efter att olyckan inträffat har hans liv varit både glädjelöst och strypt och han vet precis hur han ska få slut på allt elände. Lou går inte med på detta utan bestämmer sig villkorslöst för att få Will att tänka om. Nu påbörjas en resa som de sent ska glömma och ingen av dem vet att denna resa kommer att innebära en stor förändring för dem båda i all framtid.

Lyssna på Livet efter dig gratis

Boken Livet efter dig, skriven av Jojo Moyers, är både en rörande och annorlunda kärlekshistoria som blivit mycket populär i England. Den valdes till årets bästa bok av Richard & Judy Book Club. Översättare av boken är Emö Malmberg och ljudboken läses in av Gunilla Leining. Speltiden ligger på 11 timmar och 35 minuter. Vill du också lyssna på denna spänningsfyllda kärleksroman kan du göra de genom Nextory eller Bookbeat helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat