Lev livet fullt ut
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Lev livet fullt ut

Från den första sidan i Lev livet fullt ut får vi som lyssnare följa med in i den andliga världen och detta är med ett stort engagemang. I samtalsform får vi höra många olika förklaringar till livets primära sanningar, bland annat att vi människor är mer än bara vårt sinne och mer än bara vår kropp. Vi får även läsa om hur vi tar sig igenom psykiskt lidande samt hur vi kan hämta kraft och utnyttja det i nuet.

Författare Eckhart Tolle förklarar att kroppen är vår egen nyckel till att finna en inre ocean av både kunskap och sinnesro. Tolle menar att dessa ingångar kan kan hjälpa oss att hitta tillbaka till nuet där inga problem existerar, för det är enbart i nuet som vi kan finna sann glädje. Lev livet fullt ut visar oss också hur relationer till våra anhöriga kan användas som ingångar till ett andligt uppvaknade, förutsatt att vi använder oss av dem på rätt sätt.

Om Eckhart Tolle

Författare av boken Lev livet fullt ut är Eckhart Tolle. Han föddes år 1948 i Tyskland, men har under flertalet år varit bosatt i Vancouver, Kanada. Tolle är en av vår tids mest inspirerande och självständiga lärare inom andlighet och hans simpla, men samtidigt kunniga budskap har hjälpt hundratals människor att hitta någon form av tillfredställelse och inre frid. Utöver Lev livet fullt ut har han skrivit en rad framgångsrika böcker såsom Tystnaden talar och En ny jord.

Lyssna på Lev livet fullt ut gratis

Ljudboken Lev livet fullt ut släpptes på svenska i november år 2016 och har sedan dess varit en storsäljande succé. Den är inläst av Björn Pedersen och har en total speltid på 8 timmar och 47 minuter. Om du också är intresserad av att finna sinnesro och öppna upp dig för andliga dimensioner kan du lyssna på "Lev livet fullt ut" via någon av streamingtjänsterna Nextory eller BookBeat. Som ny användare kan du lyssna helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat