Kaninjägaren
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Kaninjägaren

Serien om kriminalkommissarien Joona Linna är mycket omtyckt och Kaninjägaren är del sex i serien av Lars Kepler. Boken är fortsättningen på Stalker och Linna avtjänar ett fängelsestraff, men polisen behöver hans hjälp att lösa några hemska mord. Den gåtfulla mördaren kallas för Kaninjägaren och det enda mördarens offer har gemensamt är att de hör en ramsa om kaniner läsas upp av ett barn innan mördaren dyker upp och gör sitt.

Som i alla andra ljudböcker i serien om Joona Linna är det mycket brutalitet och blod, samtidigt som boken är uppbyggd av korta kapitel som får dig att tänka: "Bara ett kapitel till" tills du befinner dig i slutet av boken. Boken har ett stort psykologiskt djup och är spännande från början till slut. Lars Keplers böcker om kriminalkommissarie Linna är omåttligt populära bland läsarna och det är inte svårt att förstå varför - de är spännande bladvändare.

Pseudonymen Lars Kepler

Lars Kepler är inte en manlig författare som du kanske tror, utan det är en pseudonym för författarparet Alexander Ahndoril och Alexandra Coelho Ahndoril. Paret är gifta och båda två var etablerade författare redan innan de slog igenom som Lars Kepler. Deras serie om Joona Linna har blivit en stor succé och den första delen Hypnotisören är en av de mest sålda kriminalromanerna i Sverige. De har en speciell berättarteknik som får läsaren att sitta på helspänn hela tiden.

Lyssna på Kaninjägaren gratis

Du har just nu chansen att under en begränsad tid lyssna på Kaninjägaren i ljudboksformat helt kostnadsfritt. Det kan du göra via tjänsterna BookBeat och Nextory, du väljer själv. Uppläsare av Kaninjägaren är Jonas Malmsjö, en svensk manusförfattare och skådespelare som även har läst in de övriga böckerna i serien om Joona Linna. Passa på att lyssna gratis nu när du kan. Ljudboken bjuder på 19 timmar och 1 minut lång spänning.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat