Kaninen som så gärna ville somna
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Kaninen som så gärna ville somna

Många föräldrar kämpar med att få sitt barn att sova. Brist på sömn hos barn är varken bra för barnet eller för dig som förälder. Boken Kaninen som så gärna ville somna är skriven och utformad på ett sätt som ska göra det enklare för dig som förälder att natta ditt barn. Författarens unika språkmönster är format för att få barn att lättare kunna slappna av och på ett lugnt sätt runda av dagen.

Kaninen som så gärna ville somna handlar om Kalle Kanin, som inte kan sova. Hans mamma tar därför med honom till en trollkarl som vet hur han ska gå tillväga för att få Kalle att somna. Under ljudbokens gång får vi följa med Kalle Kanin på en resa där han träffar många nya karaktärer och vänner. Att vaggas till sömn är temat som löper som en röd tråd genom denna omåttligt populära barnbok.

En internationell bästsäljare

Kaninen som så gärna ville somna är skriven av Carl-Johan Forssén Ehrlin, som också har gett ut Elefanten som så gärna ville somna och Traktorn som så gärna ville somna. Alla har blivit internationella bästsäljare och Kaninen som så gärna ville somna har översatts till 45 olika språk världen över. Den har hyllats och lovordats av många föräldrar, som tack vare ljudboken kan få sina barn att slappna av och somna enklare på kvällen.

Lyssna på Kaninen som så gärna ville somna gratis

Det är inte alltid så lätt att hitta en barnbok som både uppskattas av barn och föräldrar, men Kaninen som så gärna ville somna är en sådan ljudbok. Boken gavs ut år 2011 och finns numera även som ljudbok, vilket är ett bra alternativ om du själv inte kan eller orkar läsa högt för ditt barn. Du kan lyssna på ljudboken hos Nextory och BookBeat gratis under begränsad tidsperiod. Den är 27 minuter lång och läses upp av Lars "Lisa" Andersson.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat