Jag lät dig gå
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Jag lät dig gå

Jennas mardröm börjar en novemberkväll när hon och hennes femåriga son är på väg hem. De har inte långt kvar att gå, när sonen Jacob plötsligt släpper Jennas hand och springer rakt ut i gatan. I samma ögonblick kommer en bil i väldigt hög fart och kör på Jacob som inte hinner undan. Föraren smiter och kvar på gatan ligger den lilla pojken död. Jennas liv blir sig aldrig likt igen.

Det är många frågor som plågar Jenna och hon klarar inte längre av att bo kvar i sin hemstad Bristol. Minnena blir svåra och hon bestämmer sig för att flytta till en liten stad i Wales. Trots att hon befinner sig i en ny by fortsätter minnena att plåga henne. Jenna släpper inte in de nyfikna byborna på livet och deras frågor om vem hon är och varför hon flyttat dit står obesvarade.

Ett fall utan ledtrådar

Fallet med den påkörda pojken blir tilldelat polisinspektör Ray Stevens. Det finns inga ledtrådar och inga misstänkta. Han har ingenting att gå på, men trots det ger han inte upp med att försöka räta ut frågetecknen om vem som körde på pojken. Han vill hjälpa den stackars kvinnan som drabbats av den största skräcken en förälder kan uppleva. Författaren Clare Mackintosh använder sin erfarenhet från polisyrket i denna bok och fallet är ett fall hon själv jobbat med.

Lyssna på Jag lät dig gå gratis

Om du vill lyssna på boken Jag lät dig gå kan du göra detta via ljudbokstjänsterna Nextory och BookBeat helt gratis under en begränsad period. Dessa tjänster erbjuder dessutom en enormt utbud av andra ljudböcker att välja mellan. Jag lät dig gå läses upp av Anna Maria Käll och boken är 13 timmar och 16 min lång. Detta är en spännande ljudbok, där lyssnaren hålls på helspänn ända till slutet. Jennas förflutna kommer ikapp henne och konsekvenserna är stora.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat