Jag är Zlatan
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Jag är Zlatan

De flesta vet om vem fotbollsspelaren Zlatan Ibrahimovic är, men i Jag är Zlatan får du lära känna honom på djupet. Boken är Zlatans självbiografi och du får följa med honom till hans uppväxt i stadsdelen Rosengård i Malmö. Han berättar bland annat hur hans uppväxt har gjort honom mindre populär bland vissa av papporna från de finare områdena, åtminstone till en början när de försökte få honom utkastad från Malmö FF.

Det är inte bara den unga fotbollstalangen Zlatan i Malmö som boken handlar om, utan även hans tid efter att han redan har blivit en populär och erkänd fotbollsspelare. Du får veta mer om striderna i Ajax, övergången till Juventus och hur han till slut nådde sin dröm och fick spela i några av de största fotbollsklubbarna i Europa. Samtidigt ger han en inblick i sitt privatliv med frun Helena och hans söner.

Boken om en av Sveriges största fotbollsspelare någonsin

Att Zlatan Ibrahimovic är en av Sveriges största, kändaste och mest talangfulla fotbollsspelare någonsin är det ingen fråga om. Om du trots allt tvivlar på det kommer Jag är Zlatan med stor sannolikhet övertyga dig. I boken får du förklaringen till hans klubbyten och svaret på frågan om vad som egentligen hände med Pep Guardiola i Barcelona. Boken är skriven av Zlatan själv, tillsammans med den populära författaren David Lagercrantz och den gavs ut 2011.

Lyssna på Jag är Zlatan gratis

Tillsammans har David Lagercrantz (som bland annat ligger bakom böckerna Det som inte dödar oss och Mannen som sökte sin skugga från Millennium-serien) och Zlatan Ibrahimovic skapat en bok som har fått en ny målgrupp att börja läsa. Självbiografin blev genast en stor succé och har fått många bra recensioner. Du kan lyssna på ljudboken hos Nextory och BookBeat och dessutom göra det gratis under en begränsad tidsperiod. Den är 12 timmar och 23 minuter lång och läses upp av Jonas Malmsjö.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat