Ibland mår jag inte så bra
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Ibland mår jag inte så bra

"För mig känns ångest som ett odefinierat obehag. När ångesten är som värst så äter den upp allt inifrån". Detta är ett av de flera sätt som Therese Lindgren beskriver sin ångest på, något vi får höra i ljudboken. Att leva med någon form av psykisk ohälsa är inget att skämmas för och inte heller något du är ensam om. I det stressiga samhälle vi lever i idag är det nästintill omöjligt att inte uppleva psykisk ohälsa någon gång under sitt liv.

Genom att lyssna på denna ljudbok kan fler människor få upp ögonen för hur skadligt psykisk ohälsa verkligen är, och att det bör tas på lika stort allvar som fysisk ohälsa. Therese Lindgren berättar hur vardagen kan se ut för en människa som lider av psykisk ohälsa, hur man tar sig förbi det som känns jobbigt och vilken hjälp som faktiskt finns att få. För att det är ju precis som Therese Lindgren säger, Ibland mår man inte så bra.

Therese Lindgren

Hon är influencer, youtuber och författare. 32-åriga Therese Lindgren har gjort stor framgång i flertalet sociala nätverk där hon ofta pratar om viktiga ämnen såsom veganism, psykisk ohälsa och utanförskap. Hon har vunnit priser som årets youtuber samt årets webbteveprofil, men allt har en baksida. Therese har länge varit ett offer för psykisk ohälsa, något hon valt att dela med de som följer henne. Hon har därför varit öppen med hur ångest, panikattacker och nedstämdhet påverkar hennes vardag.

Lyssna på Ibland mår jag inte så bra gratis

Therese Lindgren har själv skrivit boken och det är även hon som är uppläsare av ljudboksversionen. Att höra hennes egen röst gör upplevelsen både mer känslosam och seriös, men också humoristisk och med hennes egna betoningar. Att få höra hur en annan människa kämpar med samma kamper som dig kan ibland vara bettryggande. Låter detta som en bok som kan vara bra för dig? Du kan lyssna på ljudboken gratis via Nextory eller BookBeat helt gratis under en viss tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat