Hemligheten
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Hemligheten

Ljudboken Hemligheten är en ljudbok som lockar dig som är trött på att vara singel och som tröttnat på att vänta på kärleken. Det är en bok för dig som vill veta vad du kan göra för att hjälpa dina framtida kärleksrelationer på traven. Det är däremot inte bara en bok för singlar, utan också för dig som redan har en partner. Du får lära dig om hur du på bästa sätt tar steget från en nyfunnen förälskelse till en långvarig relation.

Dan Josefsson och Egil Linge har skrivit denna bok med utgångspunkt från de allra senaste årens psykologiska forskning. De menar att vi människor kan påverka våra förutsättningar för att både hitta en partner och för att skapa en lång och varaktig kärleksrelation. I denna ljudbok kommer du få höra precis hur detta går till teoretiskt men även rent praktiskt. Hemligheten är en ljudbok som skapar förändring, öppnar människors ögon samt berör på djupet.

Författarna bakom Hemligheten

Dan Josefsson är en frilansjournalist som vanligen ägnar sig åt ämnen som kultur- och samhällsjournalistik. Han har även skrivit länge på Aftonbladets egen kultursida. Han har, förutom att skriva och spela in en ljudbok, gjort flera dokumentärer till SVT som minst sagt har väckt mycket uppmärksamhet. Egil Linge är utbildad psykoterapeut. Han har 30 års erfarenhet av att arbeta som terapeut och var en av de allra första som introducerade kognitiv terapi i Sverige.

Lyssna på Hemligheten gratis!

Hemligheten är en svensk utgåva från 2009 och har sedan dess varit en stor succé. Kanske beror detta på att samtliga människor blir nyfikna på vad boken har att erbjuda som kan hjälpa deras kärleksliv. Ljudboken läses in av författaren Dan Josefsson själv och har en speltid på 5 timmar och 3 minuter. Om du också är sugen på att lyssna på Hemligheten kan du använda någon av streamingtjänsterna Nextory eller BookBeat för att lyssna helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat