Häxan
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Häxan

Boken Häxan, utgiven av Bokförlaget Forum som bok och Bonnier Audio som ljudbok, är den tionde delen av Fjällbackaserien av Camilla Läckberg. Boken sätter återigen författaren Erica Falck och polisen Patrik Hedström i framsätet till ett nytt mysterium. En flicka har försvunnit från en gård i Fjällbacka och samhället ställs på sin spets då samma sak hänt tidigare på samma gård. Fjällbacka försöker hålla sig samman medan oron sprider sig över flickans, och möjligen andra flickors, öde.

Häxan har fått hyllande recensioner världen över. Flera recensenter uttrycker att det är en av de bättre böckerna i serien och pålyser Camilla Läckbergs "höga nivå av författarskap". Inte minst är alla recensioner överens om att Häxan är Läckbergs mörkaste deckare hittills. Med fokus på temat utanförskap drar Läckberg kopplingar mellan 1600-talets häxförföljelser och Fjällbacka-invånarnas förskräckta tillstånd. Häxan rekommenderas starkt till de som föredrar deckare som har lika mycket djup som spänning och överraskningar.

Författare och inläsare

Camilla Läckberg är en av Sveriges mest framgångsrika författare internationellt. Sammanlagt har Läckberg sålt 22 miljoner böcker i fler än 60 länder. Hon är själv uppvuxen i Fjällbacka, Bohuslän, där hennes bokserie utspelar sig. Rösten som läser upp Läckbergs ljudbok Häxan är skådespelaren Katarina Ewerlöf. Ewerlöf är känd för roller i filmer så som "Tomten är far till alla barnen" och "Paradiset". Hon är också en veteran när det kommer till uppläsning av ljudböcker.

Lyssna på Häxan gratis

Ljudboken Häxan finns att lyssna på hos onlinetjänsterna Nextory och BookBeats gratis under begränsad tidsperiod. Uppläst av Katarina Ewerlöf har boken en speltid på 23 timmar och 32 minuter - perfekt för en avkopplande kväll eller som spännande distraktion till vardagssysslorna. Missa inte gratiserbjudandet på denna rysardeckare och ta reda på vad som faktiskt händer flickorna på gården i Fjällbacka. Är häxor svaret på mysteriet eller är det något som funnits där hela tiden, mitt framför Erica och Patrik?

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat