Folk med ångest
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Folk med ångest

Om vi börjar med att säga En man som heter Ove, så vet du nu att det är Fredrik Backman som är i farten igen – den här gången med sin bråkigaste roman och orimligt stökiga komedi hittills, enligt Bokförlaget Forum som är utgivaren av boken. Folk med ångest bjuder på ett gisslandrama som egentligen är en lägenhetsvisning som spårat ut, där en misslyckad bankrånare håller ett antal färgstarka personligheter som gisslan och inkluderar ett kaninhuvud.

Gisslandramat sätter igång ett polispådrag som till en början verkar få ett lyckat avslut, när alla i gisslan blir släppta och polisen äntligen kan storma lägenheten. Istället blir det ett fiasko när de inser att lägenheten är tom och rånaren har lyckats fly. När personerna i gisslandramat har förhörts utan större framgång får vi ta del av alla deras versioner av händelsen och börjar smått undra - hur lyckades den där misslyckade rånaren fly?

Om författaren Fredrik Backman

Fredrik Backman debuterade som författare år 2012 med En man som heter Ove samtidigt som Saker min son behöver veta om världen utgavs. En man som heter Ove blev även film, där Hannes Holm står för regi och manus. Filmen hade premiär våren 2015 och blev nominerad till två Oscars på Oscarsgalan i USA. Fredrik har gjort internationell succé och hans böcker finns utgivna i 40 olika länder. Förutom böckerna vi nämnt har Fredrik hunnit skriva sex böcker till.

Lyssna på Folk med ångest gratis

Genom att registrera dig på Bookbeat eller Nextory kan du under en viss period lyssna på ljudboken Folk med ångest helt gratis. Ljudboken är på svenska och uppläst av Anna Maria Käll med en speltid på totalt 11 timmar. Fredrik Backmans roman Folk med ångest blev utgiven den 25 april i år och har fått fina recensioner världen över. Boken beskrivs som ett humoristiskt kammarspel, men har samtidigt en balans mellan hopp och förtvivlan.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat