Föda utan rädsla
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Föda utan rädsla

Att föda barn är någonting som många känner en rädsla inför, nu mer än någonsin tidigare. Därför har Susanne Heli arbetat fram metoden Föda utan rädsla (FUR) och är även författare till boken med samma namn. Nu finns boken även tillgänglig som ljudbok så att du i lugn och ro kan lyssna på hennes råd och lära dig de fyra metoderna som hon fokuserar på för att kunna föda barn tryggt.

I ljudboken tar Heli bland annat upp vikten av andning och tankens kraft som kan hjälpa dig att leda dig själv bort från smärta och istället få kraft till att föda på ett tryggare sätt. Boken har stärkt många kvinnor och den passar lika bra för alla kvinnor, oavsett om du ska föda ditt första barn eller har barn sedan innan. Den fungerar även för dig som vill ha smärtlindring och dig som vill klara dig utan.

Susanne Heli

Susanne Heli är doula och sjukgymnast, hennes specialitet är förlossning och graviditet och hon har, förutom att skriva böcker om det, även utvecklat metoden Föda utan rädsla. Idag håller hon föreläsningar och kurser och fortbildar förlossningspersonal samt de som arbetar inom mödravården. Många kvinnor berömmer boken och Susanne Helis metod då den både har hjälpt dem och deras män att slippa rädsla under förlossningen. Det är en mycket läsvärd bok om du är förlossningsrädd.

Lyssna på Föda utan rädsla gratis

Nu har du chansen att lyssna på ljudboken Föda utan rädsla helt kostnadsfritt både via Nextory och Bookbeat, men endast under en begränsad tid. Boken är inläst av den svenska skådespelerskan Katharina Cohen Keller som har läst in flera andra ljudböcker. Ljudboken är 5 timmar och 23 minuter lång och du kommer att få mycket råd och tips för att ge dig en tryggare förlossning utan rädsla. Vi rekommenderar dig att lyssna på ljudboken redan nu.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat