Flickan som lekte med elden
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Flickan som lekte med elden

Att Stieg Larsson har skrivit ännu en fullträff var det ingen som tvekade på när Flickan som lekte med elden släpptes som efterföljare till den succéartade boken Män som hatar kvinnor. Här är ytterligare en tät, spännande och minst sagt actionfylld berättelse om Lisbeth Salander. Stieg Larsson har med sin bakgrund som grävande journalist skapat en detaljerad historia som tar oss som läsare med in bakom kulisserna både på polisstationen, men framför allt på tidningsredaktionen.

Lisbeth Salander blir i denna bok indragen i en historia där hon blir den jagade. När hon upptäcker detta bestämmer hon sig för att vara jagad av sitt förflutna för sista gången, det är dags att rensa och göra upp med vederbörande. Historien ger oss en bakgrund till varför Lisbeth agerar och reagerar som hon gör och hur de olika personerna som Zala och andra fula fiskar kan kopplas samman. Allt detta och lite till grävs fram tillsammans med journalisten Mikael Blomqvist.

Sverige och Stockholms baksida, trafficking.

För polisen är trafficking ett gigantiskt problem, med ekonomiskt sårbara flickor från öststaterna som blir lovade guld och gröna skogar och istället hamnar i den industriella världen av utnyttjande. Svenska män, högt uppsatta, är väl involverade i det smutsiga systemet som den utbredda människohandeln innebär. Kopplingarna är många i den undre världen och namnen upprepas, Zala, Lisbeth, poliser och fler därtill. När Lisbeth Salander blir jagad för att mördas bestämmer hon sig för att vända på kuttingen och ge igen.

Lyssna på Flickan som lekte med elden gratis

Flickan som lekte med elden är otroligt spännande och med Reine Brynolfsson som uppläsare är det svårt att slita sig. Boken är på 728 sidor och inläsningen är nästan 21 timmar lång. Flickan som lekte med elden är den andra delen av tre i serien Millennium. Ta dig tiden och spendera en spännande stund i hängmattan - du hittar ljudboken hos Nextory och BookBeat. Är du ny kund kan du lyssna helt gratis under en begränsad tidsperiod.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat