Ett krossat hjärta
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Ett krossat hjärta

Ett krossat hjärta är en helt ny bok av den norske författaren Geir Tangen. Boken är nummer två i en serie deckare som kallas Haugesundserien. Tidigare i serien finns boken Maestro, som snabbt blev en succé. Den boken handlade om en seriemördare som jagades av journalisten Viljar Ravn Gudmundsson och kriminalkommissarie Lotte Skeisvoll. De blev goda vänner under jakten på Maestro och nu återkommer de i denna bok för att lösa ytterligare ett mysterium.

Handlingen i Ett krossat hjärta kretsar kring ett mord på en ung flicka som hittas död efter en fest. Det är två trötta vänner som möts för att lösa detta fall som berör Viljar på ett dramatiskt sätt. Bredvid den döda flickan hittas nämligen Viljars son sovandes. Mordplatsen är belägen i ett av Haugesunds finare villaområden. Den döda flickan är adopterad och har inte sina rötter i Haugesund. Vad är det egentligen som har hänt?

En skrämmande ungdomsvärld uppdagas

Allt eftersom man tränger allt djupare in i mordgåtan blir Viljars sjuttonårige son Alex mer och mer misstänkt. Det visar sig att han har dragits in i högerextrema kretsar och som om detta inte vore nog framträder ett mönster med sexuellt experimenterande och droger. En ungdomsvärld träder fram som varken Viljar eller Lotte trodde existerade - åtminstone inte i Haugesund. Det stundar en tuff tid för Viljar och Lotte som är trötta efter jakten på Maestro och båda vill rentvå Alex.

Lyssna på Ett krossat hjärta gratis

Ett krossa hjärta kom ut som ljudbok under april 2019 och uppläsare är den kände skådespelaren Stefan Sauk. Just nu kan du som ny medlem lyssna på boken helt gratis under en begränsad tid hos BookBeat eller Nextory. Speltiden är 13 timmar och 35 minuter, så det det blir många lata timmar i hängmattan. Självklart kan du även ta del av tusentals andra titlar när du har lyssnat klart. Prenumerationen gäller helt utan bindningstid.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat