En nästan vanlig man
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 14 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

En nästan vanlig man

Stjärnmäklaren Christopher Silferbielke har många beundrare i Stureplans finansvärld. Han är framgångsrik och många avundas honom. Den charmiga fasaden gömmer dock en känslokall och hänsynslös man. Med sin framgång och sitt utseende är han van att få vem och vad han vill. Mycket vill ha mer, och trots all framgång och alla miljoner är han inte nöjd. Christopher lockas av ett begär efter spänning och han skyr inga medel för att uppleva spänning och njutning.

Christopher har en bästa vän, kanske den enda vännen han har. Hans Ecker älskar också livet med tjejer, pengar och kokain. Han är dock på väg in i ett förhållande med en kvinna vid namn Veronica och är inte helt redo att ge upp sin lyxiga livsstil. Den tredje medlemmen av vad som kommer visa sig vara en dödlig trio, är Johannes Kruut. Han är född i en rik familj och platsar i gänget mer eller mindre endast på grund av sina pengar.

Kriminalitet och mord

Männen, med Christopher i täten, längtar efter mer spänning. Sex, kokain, miljonkonton och fritt flöde av champagne av inte nog. Jakten på spänning och njutning börjar. Psykopaten Christopher använder sina manipulativa färdigheter och de börjar en resa kantad av kriminalitet som till slut leder fram till mord. Jacob Colt är kommissarie och dras in i en katt och råtta-lek med de tre männen. Kicken för Christopher är stor och han känner sig överlägsen.

Lyssna på En nästan vanlig man gratis

Om man vill lyssna på denna spännande bok istället för att läsa den kan man göra det gratis hos Nextory och BookBeat. Dessa två tjänster erbjuder en gratis provperiod för nya lyssnare. En nästan vanlig man är 22 timmar och 9 minuter lång och läses upp av av Stefan Sauk. Detta är författarna Dag Öhrlund och Dan Buthlers första bok i en hel serie om Christopher Silferbielke. Totalt finns det nio böcker i serien.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat