En helt vanlig familj
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

En helt vanlig familj

En helt vanlig familj handlar om det som ser ut som en helt vanlig familj på utsidan, men känner de egentligen varandra överhuvudtaget? Pappa Adam är präst, mamma Ulrika är jurist och de har tillsammans en dotter på nitton år som heter Stella. Deras liv tycks vara helt perfekt, fram till dagen då Stella häktas misstänkt för mord. Vad är föräldrarna redo att göra för att skydda sin dotter och hur väl känner de egentligen henne?

Boken är skriven på ett intressant sätt med tre olika delar, en för varje familjemedlem. Det ger boken en spännande uppbyggnad och det visar sig snabbt att alla tre medlemmar i familjen känt sig ganska ensamma. Att få höra historien utifrån hela familjens perspektiv ger berättelsen en större dimension och författaren Mattias Edvardsson gör verkligen ett bra jobb med berättandet. Boken såldes till flera olika länder i världen redan innan den släpptes.

Tre uppläsare

Ljudboksversionen av En helt vanlig familj ger boken sin rätta dimension med tre stycken olika uppläsare, en för varje familjemedlem. Uppläsarna i ljudboksversionen är Rebecka Hemse, Magnus Roosman och Johanna Lazcano. Alla tre är svenska skådespelare och har erfarenhet av att läsa upp ljudböcker sedan tidigare. En helt vanlig familj släpptes år 2018 och är redan en stor favorit bland många läsare runt om i världen. Mattias Edvardsson är en ny stjärna på Sveriges författarhimmel.

Lyssna på En helt vanlig familj gratis

Just nu har du chansen att lyssna på En helt vanlig familj helt kostnadsfritt både på Bookbeat och Nextory, men enbart under en begränsad tid. Ta chansen att höra denna spännande thriller och spänningsroman helt gratis. Den är 13 timmar och 24 minuter lång och extra spännande med sina tre olika uppläsare. Följ med författaren Mattias Edvardsson till Skåne och ta del av en unik och fantastisk berättelse om familj, rätt och fel och intriger.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat