En enda natt
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

En enda natt

Natalia De la Grip är huvudpersonen i denna berättelse om makt, hämnd och otillåten kärlek. Då hon föddes in i rikedom och samhällstoppen förväntas hon endast ha ett intresse för mode och andra glamorösa ting, men riktigt så är det inte. Natalia är en av de nya talangerna inom finansvärlden - hon är envis och hårt arbetande. Hennes mål har hela tiden varit att få hennes pappa att erkänna hennes kompetens och ge henne en plats i familjeföretagets styrelse.

David Hammar föddes inte in i överklassen, men har som uppkomling lyckats bli en av Sveriges rikaste rikskapitalister. Han är en kontroversiell person som dessutom är känd för sina kärleksaffärer. På grund av sitt förflutna vill han hämnas familjen De la Grip och kanske kan han göra det via Natalia. Han bjuder henne på lunch och Natalia blir intresserad. Kemin är stark och de har en natt de aldrig kommer glömma, men relationen får inte finnas, det var bara en natt. Eller?

Om författaren

Simona Ahrnstedt är Sveriges största och första "romanceförfattare". Romance är en berättelse där en kärlekshistoria är central och som avslutas emotionellt tillfredsställande. En enda natt är den första boken i en triologi där även böckerna En enda hemlighet och En enda risk ingår. Denna triologi har även givits ut i USA på grund av sin stora popularitet. En enda natt är även den första boken hon skrev som utspelar sig i nutid.

Lyssna på En enda natt gratis

Om du vill lyssna på En enda natt som ljudbok gratis kan du göra det via någon av streamingtjänsterna Nextory eller BookBeat. Båda två erbjuder en gratisperiod där du kan lyssna på vilka ljudböcker du vill, vart du vill, bara du bara laddar ner tillhörande apparna (vilka självklart är kostnadsfria). En enda natt finns tillgänglig hos båda tjänsterna och är inläst på svenska av Julia Dufvenius. Boken har en speltid på 16 timmar och 10 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat