En bur av guld
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

En bur av guld

Utåt sett har Faye allt - ett frisk dotter, en snygg och framgångsrik make och en magisk lägenhet i Stockholms mest eftertraktade område. På insidan ser det dock helt annorlunda ut och Faye känner sig fången i en gyllene bur. Förr hade hon egna ambitioner och ett eget driv men allt det lade hon åt sidan för sin familj. Hennes make Jack jobbar hårt och medan Faye tar hand om hemmet börjar hemska minnen från hennes barndom i Fjällbacka bubbla upp.

En dag raseras hela Fayes värld - Jack har svikit henne. Till en början vet hon inte vad hon ska göra och försöker förtvivlat få tillbaka hennes gamla liv. Det tar dock inte lång tid innan hon inser att hon måste ta tillbaka sitt liv på sitt eget sätt. Faye använder sveket som bränsle och börjar forma sin genialiska plan för att hämnas på Jack och för att ta tillbaka det som en gång var hennes.

En banbrytande roman

Camilla Läckberg är främst känd för sina deckare som utspelar sig i hennes egen hemort Fjällbacka och trots att även denna roman har sina anknytningar till platsen bjuder En bur av guld på en helt ny upplevelse. I denna bok, som släpptes i början av 2019, får vi följa en sviken kvinna som lyckas ta kontroll över sitt eget öde. Budskapet med boken är utmärkt och det tog inte lång tid innan boken gjorde succé bland Camilla Läckbergs fans.

Lyssna på En bur av guld gratis

En bur av guld finns att lyssna på gratis hos ljudbokstjänsterna BookBeat och Nextory under en begränsad period. När du skapat ett konto och startat din prenumeration (som gäller helt utan bindningstid) rekommenderar vi att du laddar ner appen, så att du kan ladda ner boken i offlineläge. Då kan du lyssna när och vart som helst - i skogen, på flyget eller i sommarstugan. Uppläsare är Mirja Turestedt och bokens speltid är 9 timmar och 48 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat