Elefanten som så gärna ville somna
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Elefanten som så gärna ville somna

Carl-Johan Forssén Ehrlin är författaren bakom succéboken Kaninen som så gärna ville somna: en annorlunda godnattsaga, som sedan släppet 2011 har hjälpt miljontals barn att komma till ro och somna på kvällen. Boken är översatt till 45 språk och är älskad av såväl föräldrar som barn över hela världen. Nu finns den efterlängtade efterföljaren, Elefanten som så gärna ville somna, som ljudbok och den nya boken har fått ett mycket varmt mottagande.

I Elefanten som så gärna ville somna får ditt barn följa med elefanten Ellen på en resa genom den magiska skogen som ska leda henne till sömn. Under vandringen stöter Ellen på flera olika karaktärer som på olika sätt hjälper henne, och därmed även ditt barn, att komma till ro. Boken har ingen spännande eller svår handling eftersom det hade motverkat syftet med boken – att få ditt barn att komma ner i tempo och somna.

Hjälp ditt barn att somna på nolltid

Gör som tusentals andra föräldrar över hela världen och hjälp ditt barn komma till ro med hjälp av en pedagogisk och välskriven godnattsaga som är unik i sitt slag. Det spelar ingen roll om ditt barn behöver en stunds vila under dagen eller om det dags för nattning på kvällen - med Elefanten som så gärna ville somna kommer ditt barn snabbt ner i tempo och somnar på nolltid, oftast innan berättelsen är slut.

Lyssna på Elefanten som så gärna ville somna gratis

På Nextory och BookBeat kan du just nu lyssna på Elefanten som så gärna ville somna gratis under 14 dagar. Passa på att uppleva fördelarna med att lyssna på boken och uppmuntra ditt barn till att finna ro och somna på egen hand. Med hjälp av de smarta apparna som ljudbokstjänsterna erbjuder kan du även ställa in hur länge uppspelningen ska pågå för att du inte ska behöva störa ditt barn när du stänger av boken.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat