Drunkna inte i dina känslor
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Drunkna inte i dina känslor

Många kan känna igen sig i Drunkna inte i dina känslor av Doris Dahlin och Maggan Hägglund. Författarna har själva erfarenhet av hur det är att vara känslig och att låta känslorna ta överhanden. De kunde inte hitta någon liknande bok, så de skrev sin egen. Boken berör ett karaktärsdrag som kallas HSP, Highly Sensitive Personality, som innebär att man är stark och idérik, men samtidigt skör. Personer med HSP kan uppleva det som extra jobbigt när känslorna tar över.

Som känslig, eller sensitivt begåvad, kan man ofta önska att man var lite mer hårdhudad. Kanske får man höra att man borde sluta känna efter så mycket och sluta inbilla sig saker som inte stämmer. Författarna själva beskriver denna bok som en simskola för de som riskerar att drunkna i sina stormande känslor. Detta är helt enkelt en ljudbok som kan användas som självhjälpsbok, vilket är precis det som författarna önskade att de hade haft själva.

Lätt att känna igen sig

Doris och Maggan beskriver sig själva och sin målgrupp som personer med ett sinne som registrerar mycket - saker som kanske inte alla låter sig påverkas av. Hjärnan tar in fler intryck och bearbetar dem på ett djupare plan än vad andra gör. Detta moment är energikrävande och tröttsamt, vilket gör det svårt att stå emot känslostormar. Boken finns där för dig som behöver stöd för att visa dig att det finns flera i samma situation.

Lyssna på Drunkna inte i dina känslor gratis

Denna överlevnadsbok för sensitivt begåvade finns i ljudboksformat och just nu kan du lyssna gratis via ljudbokstjänsterna Nextory och BookBeat under en begränsad tidsperiod. Ljudboken blir uppläst av Anne-Li Norberg och är 4 timmar och 13 minuter lång. Ljudböcker passar bra i många olika lägen, inte minst om du städar i hemmet eller är ute på en lång promenad. De är perfekta för dig som inte har tid att läsa en fysisk bok.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat