Det som inte dödar oss
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Det som inte dödar oss

Milleniumtrilogin blev en serie och bok nummer fyra, Det som inte dödar oss, är en fristående fortsättning på Stieg Larsons böcker. David Lagerkrantz har tagit på sig rollen att föra historien vidare och hålla spänningen vid liv. Stefan Sauk läser upp denna 17 timmar långa ljudbok och tar oss genom den spännande handlingen. Precis som i de tre första böckerna får Mikael ett scoop att följa. Parallellt håller Lisbeth på med det hon kan bäst, data och teknologi.

Denna gång är Lisbeth medverkande i en hackerattack och med detta utsätter hon sig själv för risker hon vanligtvis inte tar. Mikael och hans karriär verkar ha stagnerat något, men en kväll blir han uppringd av en professor Frans Balder. Balder delar information av världsavgörande art med Mikael - det rör sig om den amerikanska underrättelsetjänsten. Mikael är till en början inte så intresserad, men han förstår snart att den kvinnliga hackaren Balder pratar om är Lisbeth Salander. Deras vägar möts igen.

Lisbeth Salander på djupet

Ljudboken låter lyssnaren grotta ner sig i karaktären Lisbeth Salander. Hon har gjort sig känd som en kvinnokämpe, både för sig själv och för andra kvinnor, och hennes metoder kan ses som brutala och kontroversiella. Lisbeths mer sårbara sidor visas fram i Det som inte dödar oss. Sår och minnen från barndomen spökar och hon har egna spöken att tampas med. Samtidigt står hon och Mikael Blomqvist i en härva av nationell och internationell övervakning och industrispionage.

Lyssna på Det som inte dödar oss gratis

Att lyssna på en ljudbok är ett fint alternativ till att läsa en bok. En ljudbok kan du nämligen lyssna på i bilen, när du städar eller går promenad. Ljudboken Det som inte dödar oss kan du lyssna gratis på hos Nextory och BookBeat som båda erbjuder en kostnadsfri provperiod för nya medlemmar. Här finns många titlar inom de flesta genrer och ingen bindningstid gäller för prenumerationen - du kan avsluta den när som helst.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat