Den hemliga kvinnan
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Den hemliga kvinnan

Huvudpersonen Louise lever ett lyckligt liv med sin man Joachim och tillsammans har de ett litet café. Idyllen får dock ett abrupt slut - en dag kommer nämligen en främmande man och knackar på. Mannen säger att Louise är hans fru och att hennes namn egentligen är Helene. Louise har nämligen drabbats av minnesförlust på grund av händelser i sitt förflutna, vilket gör att hon inte minns något ifrån sitt tidigare liv.

Förvirringen är stor, men ett DNA-test visar att det mannen säger är sant. Louise reser med främlingen tillbaka till det liv hon levde innan hon blev Louise. Eva Röse läser upp denna ljudbok och hon lyckas hålla läsarna på helspänn genom hela boken. Den största elogen ska dock författaren ha - som läsare blir man hållen på nålar, förvirrad och underhållen. Det är många element som ingår i denna bok; spänning, thriller, deckare, romans och inte minst alla helt oväntade vändningar.

Försöker reda ut frågorna

Från den stilla, trivsamma vardagen på caféet som Louise och Joachim driver tas läsaren med på en resa tillsammans med Louise för att förstå varför hon försvann från sitt tidigare liv. Att använda minnesförlust som ett centralt element i bok om är gjort förr, men Anna Ekberg lyckas hålla spänningen och som lyssnare blir man nyfiken på slutet. Oväntade inslag kommer titt som tätt och man lyckas aldrig helt klura ut vad som hänt.

Lyssna på Den hemliga kvinnan gratis

Om man är nyfiken på att lyssna på denna ljudbok kan man göra det gratis under en begränsad period hos Nextory och BookBeat. Dessa tjänster erbjuder en kostnadsfri provperiod, där man kan lyssna hur mycket man vill. Den hemliga kvinnan är ett väl rekommenderat förslag att lyssna på och de som lyssnat på den tidigare har gett den bra kritik. Faktorer som spänning, romans, drama och eventuella mord håller läsaren på helspänn.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat