Broder Jakob
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Broder Jakob

Broder Jakob är den femte delen i kriminalserien om åklagare Jana Berzelius och beskrivs som en kriminalroman med temat identitet, syskonskap och försoning. Ännu en gång kastas vi in i en historia som tar sin början i Norrköping. Denna gång hittas de kvinnliga mordoffren med en gemensam obehaglig nämnare - de har fått sina ben ihopsydda. Dessutom påträffas offren i en och samma vattendrag i stan. Detaljerna för obehagligt nog tankarna till sjöjungfrur. Vad vill förövaren symbolisera?

Broder Jakob är en historia om förtroende och att göra upp med sitt förflutna. Jana Berzelius står ännu än gång inför ett rättsfall där hon tvingas hantera sitt eget förflutna för att komma vidare i utredningen. Den här gången i form av Danilo Peña, en kontakt som rör sig som en skugga i Janas liv. Danilo kommer att spela en avgörande roll för att vinna förtroende hos en osamarbetsvillig brottslig som verkar ha kopplingar till fallet.

Sista delen i succéserien

De tidigare delarna i kriminalserien om Jana Berzelius har gjort succé världen över. Böckerna har tillsammans sålt över 1,5 miljoner exemplar och Emelie Schepps debutserie ses idag som en thrillersuccé. Serien är såld till ett 30-tal länder, bland annat Danmark, Norge, Tyskland, Holland, Japan, Tjeckien, Italien och Polen. Emelie Schepp är mångfaldigt belönad med utmärkelser som Årets Deckarförfattare tre år i rad (2016, 2017 och 2018). Böckerna har dessutom blivit nominerade till Stora ljudbokspriset och blivit bästsäljare i flera länder.

Lyssna på Broder Jakob gratis

Den femte och avslutande delen i Emelie Schepps serie om åklagare Jana Berzelius finns tillgänglig som ljudbok via de digitala prenumerationstjänsterna Nextory eller BookBeat. I dessa båda appar erbjuds gratis lyssning för nya kunder under en begränsad tidsperiod. Vanligtvis är provperioden 14 dagar lång. Speltiden för Emelie Schepps kriminalroman Broder Jakob är 10 timmar och 12 minuter och ljudboken är inläst på svenska av Gunilla Leining. Teckna din prenumeration redan idag och ta del av spänningen!

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat