Bortom varje rimligt tvivel
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Bortom varje rimligt tvivel

Bortom varje rimligt tvivel, skriven av Malin Persson Giolito, bjuder på spänning från början till slut. Boken handlar om advokaten Sophia som tar sig an ett känt fall där en man sitter i fängelse på livstid. Vändningar i fallet och luckor i utredningen gör att Sophia börjar tveka på vad som verkligen är sant. Med fokus på straffrätt, domstolsprocesser och vad som egentligen är sanningen i det svenska rättsväsendet fokuserar Malin på att beskriva de besvärliga sidorna av den juridiska processen.

Bortom varje rimligt tvivel handlar om Sophia Webers önskan att företräda en av Sveriges mest kända brottslingar, läkaren Stig Ahlin. Enligt domen ska han ha mördat en 15-årig flicka och dömts till livstids fängelse för det. Sophia tvekar på om hennes klient verkligen är skyldig, men allt eftersom tiden går blir det svårare och svårare att avgöra vad som egentligen är sant och inte. Nya luckor i brottsutredningen uppdagas och i kombination med annat drama blir detta en bok du sent kommer glömma.

Skyldig eller inte skyldig?

Bortom varje rimligt tvivel är spänningsromanen som handlar om Stockholmsadvokaten Sophia Webers önskan att göra en oskyldig man som sitter i fängelse för mord på livstid, fri. Likt många advokater drömmer Sophia om fallet som skulle kunna sätta fart på hennes karriär. Av titeln framgår att i Sverige måste det vara bevisat just bortom varje rimligt tvivel för att någon ska kunna bli dömd, men vad menas egentligen med detta? Denna spännande roman tar sikte på vad som egentligen ska betraktas som sanning.

Lyssna på BORTOM VARJE RIMLIGT TVIVEL gratis

Hur går det för advokat Sophia Weber? Är hennes klient oskyldig eller inte? Det här är en ljudbok som är nästintill omöjlig att lägga ifrån sig, en ljudbok du inte vill missa! Under en begränsad tidsperiod har du dessutom möjlighet att lyssna på denna spännande ljudbok helt gratis, både på Nextory och Bookbeat. Boken läses upp av Anja Lundqvist och den har en total speltid på 11h 57 min. Ta chansen, du blir inte besviken!

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat