Björnstad
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Björnstad

Björnstad är en bok om orten Björnstad där befolkningen lämnar för att hitta jobb och boende på andra platser. Hockeyn tycks vara räddningen för den lilla orten och juniorlaget känner stor press för att visa vad de går för. Den norrländska småstaden har sin charm, men i takt med att jobben blir färre försvinner fler och fler invånare. Det forna hockeyproffset Peter och hans fru Mira är huvudpersonerna som historien kretsar kring.

Juniorlaget i Björnstad är ett av de bästa i landet och de kämpar för att föra Björnstad tillbaka på kartan. I berättelsen får du möta flera av spelarna i juniorlaget och se hur deras liv ser ut med mobbning, oförskämdhet och boken innehåller många mansgrisar du kommer att stöta på. Handlingen kretsar mycket kring kärleken till sporten hockey och hur den kan rädda hela orten från att dö ut. Kommer juniorlaget att kunna vinna SM?

Om Fredrik Backman

Fredrik Backman har skrivit många böcker i sin karriär och detta är en av de mer allvarliga romanerna han skrivit. Han skildrar de olika personerna väldigt väl och använder många cliffhangers som gör att du helt enkelt inte kan sluta att lyssna när du väl har börjat. Perspektivet skiftar mellan de olika personerna i boken utan att det blir förvirrande. Det finns en hel del känslor på banan i Björnstad och du kommer lyssna med spänning.

Lyssna på Björnstad gratis

Nu har du chansen att kunna lyssna på Björnstad helt kostnadsfritt under en begränsad period, både på Bookbeat och Nextory. Uppläsare är Marie Richardson, en känd svensk skådespelerska som har läst in en rad andra ljudböcker tidigare. Björnstad som ljudbok är 14 timmar och 54 minuter lång och tar dig med på en spännande berättelse långt uppe i Norrland. Kommer juniorlaget lyckas ta hem SM och låta Björnstad leva vidare? Registrera dig och starta din provperiod idag.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat