Barn som bråkar
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Barn som bråkar

Ett barn som bråkar och skriker kan bli för mycket för vilken förälder som helst. Det är enkelt att själv bli lika upprörd och låta bråket eskalera. Barn som bråkar ger dig tips på hur du bäst hanterar dessa situationer och vad du ska tänka på som förälder. Den ger till och med praktiska tips som du kan prova i vardagen. Boken är baserad på modern forskning och ett förhållningssätt som kallas för lågaffektivt bemötande.

Författarna är noga med att poängtera att det som oftast är problematiskt ur ett vuxet perspektiv är helt logiskt för ett barn. Nästan alla människor blir stressade när det ställs för höga krav och så även barn. Ett enkelt sätt att förhindra utbrott är helt enkelt att ställa mindre krav på ditt eller dina barn. Dessutom får du öva på att hålla dig lugn, vilket är ett måste för att kunna lösa konflikter på ett bra sätt.

Om författarna

Bo Hejlskov Elvén är en känd psykolog som uppmärksammats just för sitt arbete med lågeffektiva psykologiska metoder. Han har fått flera utmärkelser för sitt arbete och kunnat ses i flera nyhetsprogram och tv-soffor. Tina Wiman är en riktig mångsysslare som arbetar som föreläsare, journalist och författare. Hon är själv mamma och tar gärna från egna erfarenheter. I hennes två bloggar kan du läsa om hur det är att vara förälder till ett barn som har en funktionsnedsättning.

Lyssna på Barn som bråkar gratis

Vill du lyssna på ljudboken Barn som bråkar gratis kan du registrera dig hos Nextory eller BookBeat och testa tjänsten gratis under en begränsad period. Lyssna på din mobil eller surfplatta och ta med dig ljudboken vart du än befinner dig - på planet, på promenaden eller på stranden. Ljudboken har en speltid på 4 timmar och 38 minuter och läses av Johanna Hermann. Detta är en perfekt guide till alla föräldrar som vill kunna hantera bråken där hemma.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat