Bakom stängda dörrar
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Bakom stängda dörrar

Bakom stängda dörrar är titeln på B.A. Paris bästsäljare och som hamnat i topp på Sunday Times lista över mest sålda böcker. Boken handlar om det till synes perfekta paret Jack och Grace. Hon är både charmig och elegant, han är rik och framgångsrik. Jack arbetar som advokat och har aldrig förlorat ett mål. Grace är hemmafru vilket hon sköter utmärkt då huset alltid är välstädat och hon lagar god mat varje kväll.

På sina lediga stunder engagerar Grace sig i sin lillasyster som har en funktionsvariation och hon anordnar dessutom uppskattade middagar för parets gemensamma vänner. De verkar ha allt trots att de är unga och precis har startat sina liv tillsammans. Dessutom verkar de vara oskiljaktiga vilket gör det svårt för de människor som vill komma närmare Grace. Ringer någon hem till paret är det alltid Jack som svarar i telefonen och hon verkar alltid upptagen om hon blir bortbjuden utan Jack.

Debutroman

B.A. Paris är född i England men under största delen av livet har hon bott i Frankrike. Bakom stängda dörrar är hennes debut och hittills har den sålt i över 1 miljon exemplar. Boken passar in i genren psykologisk spänningsroman där allt inte är som det verkar vara på ytan. Som ljudbok gör berättelsen sig mycket väl då uppläsaren och språket engagerar dig som lyssnar. Den är spännande rakt igenom och du kommer vilja sträcklyssna.

Lyssna på Bakom stängda dörrar gratis

Nu har du möjligheten att lyssna på Bakom stängda dörrar som ljudbok på Nextory eller BookBeat helt kostnadsfritt under 14 dagar. Tjänsten har ingen bindningstid och det är möjligt att lyssna offline från valfri enhet. Väljer du att lyssna från din telefon finns både Nextory och BookBeat som kostnadsfria appar för Android och iOS. Inläsare till boken är Kerstin Andersson efter en översättning av den ofta anlitade Ylva Spångberg. Lyssningstiden är 9 timmar.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat