Allt eller inget
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Allt eller inget

Allt eller inget handlar om Lexia Vikander, en copywriter som älskar sitt arbete. Hon känner att hon inte passar in, speciellt då hennes kvinnliga kollegor är pinnsmala och räknar kalorier. En ny ägare tar över firman och det är stökigt. Det går också ett rykte om att många av medarbetarna kommer att få sparken. Lexia sätter sig på en bar och börjar dricka många rosa drinkar, då hon känner sig misslyckad och ingen vill flirta med henne.

Plötsligt sätter sig en otroligt snygg man, enligt Lexia, sidan om henne vid bardisken. Det är Adam Nylund som anses vara en värsting från förorten. Numera är han vd och extremt känd för sin hänsynslösa approach. Adam kom till Stockholm för att göra en upprensning av företagets nyinskaffade reklambyrå. Lexia väcker Adams intresse, tills hon kysser honom i fyllan och kräks på hans moderiktiga skor. På måndagen möts de återigen, Lexia och den nya chefen - Adam.

Om Simona Ahrnstedt

Simona Ahrnstedt föddes i Prag 1967 och är numera en svensk författare och psykolog. Hennes genre är att skriva romantiska böcker och Simonas böcker har blivit utgivna i 23 olika länder. Innan Allt eller inget har Ahrnstedt skrivit olika kärleksromanserier, men det är endast denna bok som hon har belönats med guldboken för, eftersom boken har sålt över 100 000 ex i vårt land. Simone började skriva böcker 2010 och har sedan dess sett till att de romantiska läsarna fått underhållning.

Lyssna på Allt eller inget gratis

Har du inte mycket tid över för att läsa boken? Då kan du lyssna på Allt eller inget gratis under en begränsad period hos ljudbokstjänsterna Nextory och BookBeat. Ladda ner boken i offlineläge och lyssna när och vart som helst - på stranden, på jobbet eller på promenaden. Boken är underhållande, spännande och har hyllats av många svenskar sedan lanseringen. Uppläsare är Julia Dufvenius och längden på ljudboken är 14 timmar och 45 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat