Aldrig fucka upp
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

Aldrig fucka upp

Jens Lapidus är författaren som lade sin advokatkarriär på hyllan för att helt ägna sig åt sitt författarskap. I Aldrig fucka upp, som är Lapidus andra bok och som gavs ut år 2008, får du möta karaktärerna Thomas Andrén, Mahmud al-Askori och Niklas Brogren. Boken kategoriseras som spänningsroman inom genren Stockholm Noir. Du får följa med in i huvudstadens undre värld där polisen Andrén tar till sina okonventionella arbetsmetoder och värderingar för att lösa brott.

En av huvudkaraktärerna är Mahmud al-Askori, en irakier i exil som nyligen har avtjänat ett fängelsestraff för narkotikabrott. Han kämpar för att ta sig upp i hierarkin inom den kriminella världen. Mahmouds mål är att bestämma och diktera sina egna villkor. Du får också lära känna den före detta legosoldaten Niklas vars idéer kring hur kvinnomisshandel och koppleri bör bekämpas är minst sagt extrema. Då han inte tycker att samhället tar tag i problemen startar han sitt eget personliga krig.

Polis med ovanliga metoder

Polisen Thomas tvingas attackera hela systemet samtidigt som han dras in i den serbiska maffian och fastnar i klorna på huvudbossen Radovan. Bokens tre huvudkaraktärer sammanstrålar just genom Radovan som styr en stor del av Stockholm undre värld. Boken har hyllats för sitt utmärkta språkbruk där varje karaktär har sitt eget uttryck som avslöjar personens bakgrund. Det är en bok om val, slump och om en kamp för ett bättre eller ett annat liv.

Lyssna på Aldrig fucka upp gratis

Nu har du möjligheten att lyssna på Aldrig fucka upp av Jens Lapidus helt gratis. Både BookBeat och Nextory erbjuder en kostnadsfri provperiod , utan bindningstid. Lyssna på valfri enhet som dator, surfplatta eller mobil. Du laddar med fördel ner ljudbokstjänsternas kostnadsfria appar till Android och iOS om du hör på uppläsningen genom din telefon. Ljudboken gavs ut av Bonnier Audio i början av 2008 och uppläses av Jonas Malmsjö. Lyssningstiden uppgår till 22 timmar och 14 minuter.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat