50 nyanser av mörker
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

50 nyanser av mörker

50 Nyanser Av Mörker är både hyllad och skämd av kritiker, och alltid kontroversiell i allmänhetens ögon, Boken tar nästa steg i Anastasia Steele’s resa in i djupet av sina begär och relationer. Trots att hennes relation med Christian Grey är över fortsätter den unga och rika mannen att söka hennes närhet för att övertyga henne till att ge deras förhållande en till chans och de möts i en kompromiss som ändrar dynamiken i deras förhållande; Inga regler, inga bestraffningar. (Keyword)

Till en början verkar det som att Christian ger Ana det utrymme hon vill ha i sin karriär och relationer, men hans inflytande sprider sig i hennes dagliga liv tills hon inte längre kan undvika hans dominanta närvaro. Samtidigt börjar Ana stöta på personer från Christians dunkla förflutna; en kvinna som hotar att splittra deras relation, en före detta romantisk rival till Christian och flera andra. I kaoset av en passionerade relation och intensiva sexuella upplevelser måste Ana navigerar sig genom Christians förflutna.

Mer om boken

50 Nyanser av Mörker kom först ut 2012, och skrevs lik den första boken av E.L. James, och är andra delen av berättelsen i hennes serie om Anastia, som ursprungligen började som en serie av fantasier kring Twilight seriens karaktärer. Boken gjordes även till en filmversion som släpptes 2017, med Dakota Johnson och Jamie Dornan i huvudrollerna. Filmen fick ordentlig kritik men tjänade in över 381 miljoner dollar intäkter över hela världen.

Lyssna på 50 Nyanser av Mörker gratis

En hissnande och intensiv upplevelse av känslor, personliga relationer, intima sexuella upplevelser och konfrontationer är 50 Nyanser av Mörker ett läsäventyr som ingen kommer att glömma i första laget. Om du ännu inte haft chansen att sätta dig in i andra delen av bokserien så är det här det perfekta tillfället att logga in lyssna på ljudboken gratis på Nextory och BookBeat gratis under en begränsad tidsperiod. Boken läses upp av Julia Dufvenius, och är 20 timmar och 5 minuter lång.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat