50 nyanser av frihet
Lyssna gratis här:
Nextory
Gratis 30 dagar
BookBeat
Gratis 14 dagar

50 nyanser av frihet

Den unga studenten Anastasia Steele träffade tidigare i bokserien den framgångsrike entreprenören Christian Grey och föll för honom direkt. De inledde en passionerad relation samtidigt som hans sexuella önskemål och mörka historia skrämde henne. Detta har gjort deras relation till en pågående kamp mellan begär, kärlek och svartsjuka. Ana och Christian verkar till synes ha allt man kan önska som exempelvis passion, rikedom och en värld som ligger framför dem, full av möjligheter.

Samtidigt vet Ana om att det inte kommer att bli lätt att hålla ihop med Christian. Hon behöver lära sig att vara en del av Christians livsstil utan att samtidigt förlora sig själv. I 50 nyanser av frihet befinner sig nygifta Ana och Christian på en bröllopsresa runt om i Europa. När deras relation och kärlek är på topp och de tagit sig förbi alla hinder verkar det dock som att ödet vill utsätta Ana för det hon fasat för allra mest.

Femtio nyanser - en världssuccé

50 nyanser av frihet är den tredje och sista delen i E.L James trilogi. Serien har blivit en världssuccé och den sista boken lanserades med en stor smäll bland världens bokläsare när böckerna gavs ut. Sex veckor efter lansering hade boken sålts i 10 miljoner exemplar i USA och utomlands fortsatte succén där fler än 37 länder köpt rättigheter. I efterhand har böckerna filmatiserats och filmerna hade premiär mellan åren 2015 och 2018.

Lyssna på 50 nyanser av frihet gratis

Om du är en av dem som hellre lyssnar på böcker än läser böcker kan vi tipsa om att lyssna på ljudboksversionen av 50 nyanser av frihet. Just nu kan du som ny medlem hos ljudbokstjänsterna Nextory eller BookBeat lyssna på 50 nyanser av frihet helt gratis under en begränsad tidsperiod. Boken läses upp av Julia Dufvenius och är 22 timmar lång. Registrera dig idag och börja lyssna på den sista delen av succétrilogin.

Lyssna gratis här:
Nextory
BookBeat